You are now being logged in using your Facebook credentials

Login With Facebook
Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014 07:26

Ανακοίνωση

Επειτα από τη χθεσινή κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση αντιπάλου για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα την 28η Αυγούστου. Η απόφαση της ΕΠΟ να συμμετάσχει υπό αίρεση στο θεσμό του Κυπέλλου η υπό σύσταση νέα ΠΑΕ ΑΕΛ, μας αναγκάζει να κινηθούμε προς την εξεύρεση φιλικού αγώνα, ώστε να μην υπάρξει αγωνιστική απραξία της ομάδας μας στην περίπτωση που η υπό σύσταση νέα ΠΑΕ ΑΕΛ δεν προλάβει τις προθεσμίες που θέτει ο νόμος.
Ευχή μας είναι η νέα ΠΑΕ ΑΕΛ να ολοκληρώσει άμεσα τις διαδικασίες σύστασης νέας ποδοσφαιρικής εταιρίας όπως προστάζουν οι νόμοι και να αγωνιστεί στο Κύπελλο Ελλάδος, μια και πάγια θέση του Ολυμπιακού Βόλου και του φίλαθλου κόσμου του είναι να κερδίζει τις «μάχες» εντός αγωνιστικού χώρου και όχι στα «χαρτιά».
Για το λόγο αυτό, το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είναι στη διάθεση των παραγόντων της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, ώστε να τους παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια επιθυμούν για την άμεση ολοκλήρωση των διαδικασιών που προστάζουν οι νόμοι για τις υπό εκκαθάριση και υπό σύσταση νέες ΠΑΕ.

Υ.Γ. Καλούμε τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής Λάρισας και το χορηγό της κ. Πλεξίδα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να μην στερήσουν από το φίλαθλο κόσμο την ομάδα της Λάρισας και να αναλάβουν τις ευθύνες τους δηλώνοντας συμμετοχή στο πρωτάθλημα με την πραγματική επωνυμία και το πραγματικό ΑΦΜ της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964.

Διαβάστηκε 533 φορές