You are now being logged in using your Facebook credentials

Login With Facebook
Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 05:38

Ολοι Μαζί, Μία Ομάδα...

Με το σύνθημα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο ξενοδοχείο VOLOS PALACE η επίσημα παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Τόρης στο σύντομο χαιρετισμό του ζήτησε τη στήριξη όλων των φιλάθλων, από τους επιχειρηματίες της πόλης, μέχρι και τον απλό φίλαθλο. «Μπορεί για κάποιους η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας να μοιάζει αμελητέα βοήθεια, για μας όμως είναι πολύ σημαντική. Γιατί ο καθένας που αγοράζει εισιτήριο διαρκείας μας αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του για την ομάδα και κυρίως μας δείχνει ότι βρίσκεται δίπλα μας και μας στηρίζει. Στόχος μας είναι να φέρουμε όσο τον δυνατόν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τόρης.
Από την πλευρά του ο Στάθης Ρόκας τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές θέλουν όλους τους φιλάθλους στο πλευρό τους για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει το στόχο που έχει θέσει από το ξεκίνημα της χρονιάς: «Μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε τον Ολυμπιακό ψηλά και να είναι η ομάδα της πόλης. Σας περιμένουμε όλοι μαζί στο γήπεδο και όλοι μαζί να είμαστε μια οικογένεια».
Στη συνέχεια ο διευθυντής της ΠΑΕ Ανδρέας Κικίλιας παρουσίασε τις κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2014-15, τα οποία θα είναι φθηνότερα σε σχέση με πέρυσι.
Αναλυτικά:

 

H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί θερμά το ξενοδοχείο VOLOS PALACE για τη φιλοξενεία του.

Διαβάστηκε 130 φορές