You are now being logged in using your Facebook credentials

Login With Facebook
Τρίτη, 04 Νοεμβρίου 2014 17:45

Ανοίγει τις πόρτες της η μπουτίκ του Ολυμπιακού

Επειτα από τέσσερα χρόνια η μπουτίκ του Ολυμπιακού Βόλου στο ΕΑΚ θα λειτουργήσει και πάλι. Αύριο το απόγευμα οι πόρτες της μπουτίκ που βρίσκεται στο χώρο του γηπέδου θα ανοίξουν προκειμένου να υποδεχθούν τους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας. Συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη στις 5.00 μ.μ. θα τελεστεί Αγιασμός και θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια της μπουτίκ.
Οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τις νέες φανέλες τις ομάδας (φωτό), όπως επίσης και φούτερ, μπουφάν, φόρμες, μπλουζάκια, παπούτσια και πολλά άλλα αναμνηστικά.

Εορταστικό event το Σάββατο

Επιπλέον, το ερχόμενο Σάββατο 8 Νοεμβρίου (παραμονή του ντέρμπι με την Λάρισα), έχει προγραμματιστεί εκδήλωση στο χώρο της μπουτίκ με την παρουσία αντιπροσωπείας ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι και θα υπογράψουν αυτόγραφα στους μικρούς φίλους της ομάδας. Λεπτομέρειες για την εκδήλωση του Σαββάτου θα γίνουν γνωστές τις προσεχείς ημέρες.

Ωρες λειτουργίας

Η μπουτίκ του Ολυμπιακού Βόλου, αυτή την εβδομάδα θα είναι ανοιχτή από τις 5.00 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ. (Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή), το Σάββατο από τις 10.00 το πρωί έως της 6 το απόγευμα, ενώ την Κυριακή, ημέρα του αγώνα με τη Λάρισα, θα λειτουργήσει από τις 11.00 π.μ. μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Διαβάστηκε 823 φορές